SEO услуги | MySEO

Услуги

Успейте с нас в няколко лесни стъпки!

how_it_works_11

Стъпка 1

Свързвате се с нас, за да обсъдим Вашите конкретни бизнес цели и необходимости.
how_it_works_22

Стъпка 2

Екипът ни разработва индивидуална работна стратегия за Вас и бизнеса Ви.
how_it_works_33

Стъпка 3

В резултат на професионалната ни работа, сайтът Ви подобрява онлайн позициите си.
how_it_works_44

Стъпка 4

Разширената аудитория генерира приходи и увенчава бизнеса Ви с желания успех.

Ние Ви помагаме да реализирате идеите си

Вашите бизнес потребности са анализирани много внимателно

Професионални SEO услуги, предлагащи оптимални резултати и съобразени с индивидуалните специфики на всеки отделен бизнес модел и ниша. Свържете се с нас и се присъединете към множеството от доволните ни клиенти.

>> вижте още

Ние предлагаме най-добрите решения за Вас и бизнеса Ви

SEO оптимизацията е сложен и отговорен процес, от който изцяло зависи дали онлайн бизнесът Ви ще бъде печеливш, или не. Ето защо е нужно да бъдете особено внимателни при избора си на квалифицирана SEO агенция, която няма да Ви разочарова. Горди сме да ви съобщим, че Вашето търсене приключи с MySEO:)

>> вижте още

Нашите услуги и решения

Гледайте презентационното видео >>>

Ако подходите правилно към SEO оптимизацията, ще постигнете предни позиции в органични резултати на Гугъл. Това ще ви даде възможност да получавате добри приходи от уебсайта си.

Защо бизнесът избра нас?

Професионална SEO оптимизация с ненадминатна ефективност, иновации и повече от 7 години интернационален опит в сферата на онлайн маркетинга са част преимуществата, които ни отличават от останалите SEO компании. Ние предлагаме реална, висококачествена услуга и отлични резултати! Без празни обещания!
7

Години опит

67

Доволни клиенти

2

Престижни SEO отличия

31

Ни препоръчаха

Защо SEO услугите са важни за бизнеса?

SEO е едно от най-често неразбираните и погрешно интерпретирани понятия в света на маркетинга. Точно така, читателю: Казахме маркетинга. И докато хората смятат, че SEO е някаква едва ли не черна магия, за която трябва интернет илюминатска членска карта, за да се изучи човек в тънкостите й, това в същината си представлява маркетинг похват. Неточната класификация на SEO услугите като вид алхимия през последното десетилетие е причината много хора, иначе с добър бизнес нюх, да омаловажават важността им за добрия и стабилен маркетингов план на малкия, средния и големия бизнес.

Считаме това за много жалко, понеже SEO оптимизацията е едно напълно приложимо маркетинг средство, което може да ви донесе клиенти и стратегическо бизнес лидерство, що се отнася до качествено съдържание и целеви интернет страници, които да грабнат вниманието на потребителите. Освен това, различни изследвания са доказали, че SEO услугите могат да има по-добра Възвръщаемост на Инвестициите (ROI – Return on Investment) от традиционните  маркетингови похвати като телевизията и принтираните реклами. Това не е някаква магия, SEO оптимизацията сама по себе си няма да трансформира бизнеса ви от магазинче в мазето на родителите ви до фирма в списъка на 500-те най-добри компании според списание Fortune. Но от друга страна, няма да можете да постигнете това и с нито една друга форма на маркетинга. Това, което SEO услугите могат да ви дадат, е по-голяма видимост на бизнеса ви, брандинг, трафик, висока възвръщаемост от инвестициите ви, достоверност и полезна информация за поведението на клиентите ви. Нека сега ги разгледаме едно по едно.

SEO оптимизацията е добра за брандинга и видимостта на бизнеса ви

Когато хората търсят вашите продукти и услуги в дадена търсачка, вие със сигурност ще искате името на команията ви да се появява в най-първите резултати от търсенето, но причините за това са много повече от просто факта, че искате потребителите да кликат и разглеждат съдържанието на сайта ви. Всъщност, вие ще получавате определена стойност дори само от факта, че се появявате в резултатите при търсенето за думи, свързани директно с вашата бизнес дейност. Например, повечето хора, които търсят нещо в интернет не търсят нещо само еднократно, не кликат еднократно на уебсайтове и да не приключват ей така. Те търсят щателно, кликат на някои страници, променят думите си за търсене впоследствие, търсят пак, ако не са открили каквото искат, после кликат на други уебсайтове, пак променят ключовите думи, пак търсят и т.н

Какво означава това за вашия бизнес? Означава че, ако постоянно се появявате в техните резултати от търсенето, то вие ще получите много по-голяма възможност да популяризирате услугите и бранда си. Има голям шанс тези потребители впоследствие да кликнат на вашия уебсайт и понеже вашето име постоянно се появява в резултатите, те ще ви имат много по-голямо доверие. Това от своя страна води до следващата причина защо SEO оптимизаирането е важно за бизнеса ви.

SEO ви осигурява бизнес авторитет

Потребителите, търсейки нещо в интернет, запазват в паметта си спомен за ранкинга на отделните сайтове по думите, който въвеждат в Гугъл или други търсачки. Те могат и да не осъзнават, че го правят, но е така. В умовете на потенциалните клиенти вашето класиране е вот на доверие — “Гугъл каза, че този бизнес отговаря на това, което търся, значи той трябва е нещото, което ми трябва.” Това може да звучи малко пресилено, но нека го погледнем от тази страна: ако се върнем назад в златната ера на указателите, то ако търсехте водопроводчик, щяхте ли да търсите някой човек, чието име се появява на седма страница, или като повечето хора, щяхте да започнете да разглеждате първо от първа страница? Вашите клиенти могат и да не си признават, но когато попадате в първите резултати на търсенето им, това изглежда по-достоверно в техните очи.

SEO услугите водят трафик към уебсайта ви

Е, сам по себе си трафикът няма да ви донесе пари. И все пак къде бихте искали да отворите магазин: в някоя забутана задна уличка в Девънпорт, Айова или пък точно по средата на Таймс Скуеър? Всички тези хора, които минават денонощно по Таймс Скуеър, сами по себе си няма да ви донесат пари, но има шанс доста от тях евентуално да станат ваши клиенти. И също като Таймс Скуеър, вие все пак ще трябва да положите максимални усилия да продадете на клиентите си, щом те влязат в уебсайта ви, но нека си признаем, че е по-добре да се прави бизнес на ъгъл на оживена улица, отколкото на безлюден остров. Добрата новина в случая е, че обикновено SEO оптимизацията прави нещата доста по-достъпни, отколкото плащането на наем за магазин на Таймс Скуеър.

SEO услугите имат една от най-добрите възвръщаемости на инвестициите в рекламата

SEO ще възнагради бизнеса ви за усилията ви в по-голяма степен от почти всички традиционни форми на офлайн рекламата – същото може да бъде казано за почти всички видове интернет маркетинг. Причината за това е факта, че SEO оптимизацията е входяща маркетингова стратегия, а това означава, че ви позволява да продавате на хора, когато търсят продукти и услуги, които бизнесът ви предлага. Вие няма нужда да се показвате по телевизията и да прекъсвате любимото им ТВ шоу или да заемате място на страницата на вестник, в който хората четат колонката с новините. Вие просто ще се появявате, когато те търсят бизнес като вашия. Няма нужда да ги убеждавате, че се нуждаят от продукта или услугата ви; просто трябва да ги убедите, че вие представлявате правилния бизнес, от когото те да закупят. С други думи, чрез SEO оптимизирането вече сте спечелили половината битка, още преди тя въобще да е започнала.

SEO ви дава ненадминат поглед над клиентите ви

Както вече казахме, SEO услугата генерира ценен трафик. А Google Analytics проследява този трафик. Google Analytics е невероятен инструмент. Както Алекс каза днес, нашият Президент и Главен изпълнителен директор: “това предоставя повече данни и метрики, отколкото можете да си представите.” Данните и метриките са ценни, защото ви дават представа за вашите клиенти: как търсят, как разглеждат, какъв език ползват, какви технологии използват, в кой регион живеят, в кои дни са най-активни, време от деня, в което са най-активни, и всичко друго, което може да ви дойде на ум. Това е изключително ценна информация, понеже може да ви помогне да вземате по-добре информирани решения относно вашия бизнес и стратегии, било то офлайн или онлайн.

Свържете се нас и започнете да градите своето бъдеще Днес!

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА