SEO оптимизация или класиране на сайт в Google – MySEO

SEO оптимизация или класиране на сайт в Google

seo_resources

Самият факт, че вече откривате този сайт по думата, която сте въвели в Google или други търсачки, говори за добре свършена SEO работа. Същото се случва и когато напишете друга дума например “хотел”, на вниманието ви веднага изникват десет резултата със сайтове за хотели, те може да са привлекателни или не, но волно или неволно кликвате на тях и започвате да ги разглеждате, само защото са били в първите 10 резултата на Google. В същото време други такива, които може би са били по-стойностни и красиви, не са намерили място в челната десетка, само защото са пренебрегнали фактора SEO.

Това е един елементарен пример за ползата от SEO оптимизацията, като начало при изработката на сайт е важно да не се пренебрегва фактора SEO. Той не трябва да е наблъскан с излишни скриптове и флаш анимации. Трябва още в началото да се структурира правилно, да се отдели важната от второстепенната информация. Като на първата да се отдели достатъчно внимание и се акцентира.

Ако гореспоменатото липсва е нужно сайта да се прегледа от SEO специалист и да се корегира, чисто технически. В този случай дори и да не проведете масирана интернет реклама, поне ще сте сигурни, че сайта няма да остане недостъпен за търсачките.

Следващата стъпка е анализ на подходящите ключови думи за вашия сайт и вашият бизнес като цяло. След което се определят подходящи такива и се следват при писане на съдържанието в сайта, така че да не останат незабелязани за търсачките.

Извън обсега на сайта се провежда още един тип SEO оптимизация, позната като off page. Като бързам да спомена, че това далеч не е познатото на всички сляпо регистриране в търсачки и директории и писане на статии къде ли не. Там нещата трябва също да бъдат премерени и неправилното изпълнение може дори да навреди на сайта, вместо да му помогне.

Разбира се има големи световни фирми, занимаващи се с онлайн търговия изцяло по интернет, за тях сайта им да бъде откриваем е сред приоритет номер едно, такива фирми ползват SEO услуги и водят борба с конкурентите си, ползващи също SEO похвати, така се стига до появата на високо-конкурентни ключови думи. При този случай цената за SEO оптимизация скача десетки пъти, тъй като и труда за класирането на сайта се увеличава многократно.

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА