Контент маркетинг – MySEO

Контент маркетинг

Услуги по Създаване на Съдържание

Съдържанието на сайта Ви разказва на посетителите Ви кои сте, кара ги да се разровят все по-дългоко в него и това работи за установяване на Вашата компания като експерт в своята област. Силата на това съдържание ще бъде до голяма степен отговорна за привличането на посетители към уебсайта Ви, ще Ви генерира ценен трафик от търсенията, а Вие ще разширявате кръга на потенциални си клиенти.

Определени типове съдържание са предназначени за различни цели. Важно е да знаете силните страни и ограниченията на всички от тях. Блог публикациите са идеални за иницииране на разговор или предизвикване на дискусия, но една авторитетна статия ще бъде инструмента, който трябва да установи Вашия сайт като ресурс. Споделете целите си и ние ще Ви помогнем да оформите стратегия за създаване на съдържание.

MySEO предоставя следните услуги за създаване на съдържание:

Блог публикации: Блог публикациите са специализирано съдържание, предназначено да заинтересоват читателите, да привлече линкове и да накарат другите да искат да си взаимодействат с Вашия сайт и/или марка. Ако имате нужда от помощ да идентифицирате теми за блог или за писане на постове, ние можем да управляваме множество професионални услуги за блогване вместо Вас.

Авторитетни статии: Можем да Ви помогнем да създадете авторитетни статии, които да направят сайта Ви “първи избор” за сайт на определена тема, привличайки едновременно линкове и база лоялни потребители.

Линкбейт: Линкбейт е съдържание, специално предназначено да донесе линкове към Вашия уебсайт. Линкбейт не гарантира, че всяка Ваша статия ще бъде на началната страница на социалната мрежа за новини Digg. Някои части могат да бъдат предназначени за определено списание от дадена индустрия, добре известен блогър, национален вестник, специфични социални новини или букмаркинг на сайтове. Ние можем да Ви изготвим персонализирана линкбейт стратегия, да създадем съдържание за Вас, да препоръчаме промени вътрешно в сайта при подготовка на дадена кампания и да Ви покажем как да я лансирате.

Оптимизирани прессъобщения: Ние можем да създадем оптимизирани прессъобщения, които да Ви помогнат да натрупате максимална видимост и внимание от съответните индустриални източници в търсачките.

Оптимизирано съдържание: Хубавото съдържание е добро нещо, но оптимизираното съдържание е още по-хубаво нещо, ако искате да се класирате по конкурентните ключови думи. Ние можем да Ви покажем как да оптимизирате съществуващото си съдържание или пък да създадете допълнително такова, което да отговаря на нуждите на потребителите Ви. Ако вътрешнофирмените Ви ресурси са малко или сте притиснати от времето, можете да оставите на нас да напишем това съдържание вместо Вас.

Вижте пълния списък с нашите уеб маркетингови услуги или се свържете с нас днес, за да видите как можем да помогнем на Вашия сайт.

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА