Онлайн репутация – MySEO

Онлайн репутация

Услуги за Управление на Онлайн Репутацията

Вашата репутация е всичко. Услугите по управление на онлайн репутацията от MySEO.bg са създадени, за да се вгледат дълбоко в органичните резултати от търсенето, социалните медии и извън тях, извеждайки на преден план само обективните измерения на Вашата онлайн репутацията.

Понякога нашите клиенти идват при нас, защото имат проблем с управлението на онлайн репутацията си, но по-често идват, понеже тя просто отсъства в онлайн пространството… или пък сте известни с грешни неща – клевети, медийни атаки…в най-добрия случай, правите ребрандиране и измествате фокуса/посланието/. Ето тук маркетинг репутацията влиза в играта. Ние не само изместваме отрицателните споменавания надолу в резултатите от търсенето и се опитваме да превърнем отрицателните социални разговори в положителни, но ние също така Ви помагаме да растете и активно защитаваме вашата интернет репутация!

Работили сме с политици, мениджъри, малки предприятия и големи корпорации, за да им помогнем да си изградят по-балансирана онлайн репутация, обхващаща всички дигитални канали.

Мислете за нас като сложен, насочен към управлението на данни екип от експерти, които могат да свършат и най-тежката работа. За мнозина ние просто работим, за да гарантираме, че Вашата онлайн репутация коректно представя Вашата марка и послание.

Преди да ни запитате за услуги, моля бъдете наясно с няколко неща:

• Ако не сте отворени към определяне на проблема в неговата същност или не сте склонни да съдействате за промяна в обществената нагласа като цяло, то ние не можем да Ви помогнем. Важно е да знаете, че какъвто и проблем да е възникнал, за да навреди на репутацията Ви, то той не би могъл да се управлява ефективно, докато не се адресира вътре в рамките на Вашата организация или от Вас лично. Не правим никакви изключения тук.

• Ако сте нарушили законовите разпоредби в България или международен план, то ние няма да работим с Вас. Единственото изключение тук е, ако буквално сте си излежали времето и сте си платили дължимото.

• Желаните резултати няма как да се случат за една нощ и Вие ще трябва да бъдете продуктивен партньор в това съвместно начинание по управление на онлайн репутация. Това означава, че ние ще имаме нужда от много информация от Ваша страна, с която да работим. Ние ще разработим стратегии, които да съответстват на репутацията на марката Ви и / или на личната Ви репутация, но ще имаме нужда от честна комуникация и навременно изпълнение, за да предоставим качествени резултати.

Услугите на MySEO за управление на онлайн репутацията включват:

Развитие на стратегия: Най-простичкият начин да защитите Вашата онлайн репутация е като въобще нямате проблем с репутацията. Ние можем да работим с Вашия екип, за да изработим една проактивна стратегия за управление на репутацията и / или противодействащ план, ако за съжаление е настъпило нещо, което да накърни реномето Ви. Тази работа обикновено отнема доста време и включва много анализ.

Изпълнение: След като внимателно сте разгледали и одобрили стратегията, която сме Ви предоставили с предходната услуга, можем да започнем същинската работа по управление на онлайн репутацията Ви. Можем и просто да Ви дадем само стратегията, ако имате вътрешнофирмен капацитет и способности да я изпълните сами, но това е рядко срещан вариант. В повечето случаи клиентите ни се нуждаят от нашите копирайтъри, дизайнери и разработчици, за да увенчаят цялата кампания с неминуем успех.

Софтуерни препоръки: Също както при SEO оптимизацията, мониторингът на онлайн репутацията и управленските инструменти идват във всички форми и размери. Ако имате нужда от вътрешнофирмено решение, ние можем да консултираме Вашия екип кои инструменти са най-ефективни за Вашия бюджет, бранд и ресурси.

Свържете с нас днес, защото Вашата репутация е всичко!

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА