Поддръжка на уебсайт – MySEO

Поддръжка на уебсайт

Услуги по поддръжка на уебсайтове

MySEO предлага услуги по поддръжка на уебсайтове на компании, които се стремят да подобрят своята ефективност и цялостно онлайн присъствие.

Висококвалифицирани специалисти с необходимия технически опит ще се грижат за сигурността и правилната поддръжка на Вашия уебсайт. MySEO има богат опит в областта на разработването и обслужването на бизнес сайтове, на базата на който сме създали специални пакети за поддръжка на уебсайтове, които са в съответствие с нуждите на различните бизнеси и потребности. Нашите специалисти слушат внимателно и разбират нуждите на клиентите. Ние разбираме необходимостта от незабавна реакция в случай на проблем, като добрата обратна връзка е наистина важна за нас. Ние предлагаме на нашите клиенти най-различни начини за комуникация: по електронна поща, онлайн чат, телефон и скайп. В допълнение към това получавате свой личен висококвалифициран проджект мениджър, който ще е винаги на разположение за всички Ваши нужди!

Вашият уебсайт е виртуално отражение на Вашия Бизнес!

Ние, от MySEO, напълно разбираме важността от поддръжка на уесайта Ви и специализираме в предлагането на уебсайт съпорт и управление.

Нашите Услуги по Поддръжка на Сайтове се харектеризират с:

Бързина – ние сме на Ваше разположение по имейл или телефон, за да приемем поръчките Ви. Поемаме ангажимента да обработим всяка задача в срок от 2 работни дни, а често се справяме с тази работа в рамките на същия ден.

Проактивност – ние следим за оптималната производителност на Вашия сайт. Когато възникне необходимост от изключително важно действие – като например поправяне на пробив в сигурността или актуализация на версия – тази работа се свършва незабавно и не се начислява към акаунта Ви. Некритичните задачи се предоставят първо за одобрение преди да се започне реалната работа по тях.

Задълбочени познания – ние наемаме технически квалифицирани и доказали се уеб разработчици. Проверяваме уменията на всички наши служители, за да не се притеснявате относно нивото им на знания или способности. В случай че имате някаква специфична техническа нужда, най-вероятно ще можем да я посрещнем.

Приятелско отношение – ние наемаме приятни хора, с които лесно може да се говори. Ако възникне проблем, изискващ нуждата от допълнителен човешки ресурс, ние можем да ги осигурим.

Подотчетност – ние се отнасяме с Вашето време и пари внимателно. В MySEO прекрасно разбираме, че коректността в бизнес взаимоотношенията ни е гарант за дълготрайно и продуктивно партньорство.

Ще се радваме да поговорим по-подробно с Вас за нашите услуги.

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА