Премахване на SEO наказания – MySEO

Премахване на SEO наказания

Как да възстановите сайта си след наказание от Google

Ако сайта ви стремглаво губи позиции, или пък никога не се е класирал добре, въпреки множеството изградени линкове, то вие най-вероятно сте жертва на някое от десетките Google наказания.  Онова, което трябва да направите (или да наемете хора като нас да свършат) е да премахнете (disavow) лошите беклинкове, които унищожават онлайн представянето на сайта Ви. Също както по време на операция хирургът се опитва да не „клъцне“ някой нерв, ние започваме да преглеждаме всички обратни връзки, водещи към сайта ви, и установяваме кои са от страници с ниско качество и са част от доказани „спам“ мрежи; след което ги отстраняваме с Google’s Disavow tool.

MySEO представя BackLink Risk Ongoing Management (дългосрочно управление на риска от беклинкове), който включва:

1. Възстановяване на уебсайта ви след наказание от Google.
2. Дългосрочна защита от негативни линкове и „лоша“ SEO оптимизация.
3. Дългосрочно изграждане на „безопасни“ беклинкове.
4. Редовно повторение на стъпка 2 и 3 всеки месец

Възможно ли е уебсайт да се възстанови след наказание?

Да, възможно е, но са нужни много време и усилия.Ние прилагаме следната процедура:

– Събиране и организиране на всички беклинкове.

Как става това? Използваме различни инструменти, тъй като няма един-единствен, с който може да се свърши всичко необходимо. Всеки инструмент обхваща различен аспект от линк профила на сайта ви, затова ние събираме данни за връзките и ги организираме в един голям файл с инструменти като: LinkResearchTools, Majestic, Ahrefs, Open Site Explorer, Bing Webmaster Tools и Google Webmaster Tools.

– Анализираме беклинковете (за повече информация прочетете Google’s Webmaster Guidelines относно линковете). След това определяме „Ниво на риск“ за всяка връзка и отстраняваме най-рисковите линкове. Разглеждаме подробно онези от тях, които са със „средно ниво на риск“. Правим това ръчно, тъй като не искаме неволно да премахнем висококачествена връзка.

– Отстраняваме нискокачествените линкове ръчно, а за тези от тях, за които това е невъзможно – използваме инструмента Google Disavow Tool. Това включва изтриването на линкове, до които имаме достъп и оцъществяване на контакт с уебмастърите на сайтове, до които нямаме достъп. Всички останали линкове се “обезопасяват” чрез Disavow Tool-а на Google, който може да бъде открит сред инструментите за уебмастъри в Search Console. Тази процедура се предоставя от Google, за да можете да кажете на търсачката, че искате Google да не взима предвид маркираните от вас като лоши линкове, когато обходи вашия уебсайт.

– И накрая, чакаме търпеливо отговор от Google. Това може да отнеме от няколко дни до няколко месеца.

Възстановяването от наказание на Google е напълно постижимо. Препоръчваме ви редовно да правите анализ на линковете си, за да предпазите уебсайта си от спам връзки

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА