Социален маркетинг – MySEO

Социален маркетинг

Маркетинг за Социални Медии

Ерата на експериментиране в маркетинга за социални медии отдавна приключи. Социалните медии са доказали, че са приложим и потенциално доходоносен маркетингов канал за B2B и B2C компании от всякакъв размер, и то по целия свят. Тъй като все повече и повече компании фокусират услията си към социалните медии, сега е по-важно от всякога да предоставите стойност, а не само да прибавите поредното съдържание, засягащо въпроси, от които никой не се интересува. Властващите в социалните медии са марките, които се вслушват в мнението на тяхната общност и доставят полезна информация въз основа на това, което чуват.

Ние, от MySEO, знаем, че успехът на фирмата Ви в социалните медии изисква дълбоко разбиране на нуждите на клиентите Ви и тяхното пътуване между всичките фази от цикъла на покупката. Ние сме специализирани в изработването на целенасочено, висококачествено съдържание, което да привлича, заинтересова и дори превръща посетители в клиенти. Много компании предлагат маркетинг за социални медии, но ние сме една от малкото с опит и доказани резултати за последователно постигане на целите в брандинга, социалния PR, и дори откриването на заинтересувани бъдещи купувачи (лийд дженерейшън).

Успешната стратегия за социални медии обвързва резултатите със стоящите над тях бизнес цели и Ви свързва с правилните клиенти и переспективи. Тя поражда интерес във Вашите верни фенове, приятели и последователи чрез комбинацията от органични и платени канали.

Нашият опит в маркетинга за социални медии обхваща всички по-големи социални мрежи и различни специализирани сайтове, включително Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, SlideShare, YouTube и др.

Нашите Услуги в Социалните Медии включват:

• Стратегия за Социални Медии

• Наблюдение в Реално време

• Управление на Общности

• Създаване и Дистрибуция на Съдържание

• Измерване и Усъвършенстване на резултатите

Нашата социална стратегия е основана върху измерими цели, текущо наблюдение/докладване и обвързване на Вашите постижения в маркетинга за социални медии директно към бизнес целите Ви, за да гарантираме най-голяма възвращаемост на инвестициите

Нашият цялостен интегриран подход към онлайн маркетинга означава, че Вашите социални медийни кампании ще се интегрират безпроблемно с всички други аспекти на Вашата маркетингова стратегия, за да се получите най-добри резултати.

Свържете се с нас днес за безплатна консултация!

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА