Google Adwords – MySEO

Google Adwords

Aко използвате онлайн рекламата „Google Adwords” (Pay per click/PPC), почти със сигурност ще губите много пари без дори да го осъзнавате. Не се примирявайте с високите разходи и ниския процент на реализация! Позволете на нашия екип от Сертифицирани Google AdWords професионалисти да елиминира разточителните разходи и да генерира по-висококачествен трафик към сайта Ви.

Различен Подход

Нашият Google Adwords подход е прост: Поставеният фокус върху това да печелите повече пари, носи реални резултати за нашите клиенти, рекламиращи с PPC:

• Повече Трафик – Ние създаваме, настройваме и управляваме кампании, които непрекъснато да носят повече трафик на същата или дори по-ниска цена.

• По-добър Трафик – При нас качеството не е за сметка на количеството. Ние управляваме стратегиите си по такъв начин, че да предложим по-висококачествения трафик, който нашите клиенти така желаят.

• По-ниски Разходи – Ние сме специалисти в идентифицирането и намаляването на разточителните PPC разходи. Няма причина да плащате повече за клик или реализация, отколкото е необходимо.

• По-висока Възвръщаемост – Високата възвръщаемост на известициите (ROI), която нашите компании постигат, е нещото, което кара клиентите ни да изглеждат като рок звезди пред шефовете и бордовете на директорите си. Ние създаваме кампании, които са ефективни, ефикасни и водени от бизнес целите Ви.

• Бърза Изплащаемост на Проектите – нашите Google AdWords Accelerator проекти се изплащат бързо, често в рамките на първия месец.

В зависимост от Вашите нужди, ние ще…

– Изградим нова кампания от нищото…

– Реструктурираме съществуваща кампания

– Управляваме кампания за максимум възвръщаемост

Дали използваме автоматични PPC инструменти за бидване?

Търсачките са направили платеното търсене достатъчно лесно за всеки, но за да го направите по правилния начин трябва да имате опит, истински човешки усет, който да разбира дълбоката стратегия, и не на последно място – мисъл и внимание. Има някои агенции, които се съгласяват да оставят кампаниите да работят на автопилот, но ние използваме умовете си на първо място, а технологията на второ. Технологиите и автоматизацията са наши инструменти, не наши наставници.

Готови ли сте да се запознаете с нашите Консултантски Adwords Услуги?

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА