On-page оптимизация – MySEO

On-page оптимизация

On-Page SEO за Безопасно Изкачване в Гугъл

Питали ли сте се защо идеята за добра SEO оптимизацията печели все повече и повече последователи? Казано просто, ако създадете една добре обмислена SEO стратегия и започнете да я изпълнявате още от първия ден, ще можете ефективно да получавате безплатен интернет трафик и респективно – продажби.

Какво е On-Page SEO?

Веднага щом се спомене терминът “on-page” SEO оптимизация, той вероятно става доста неясна фраза за повечето хора. Знаем, и за нас беше така, когато за първи път го чухме. И така, в света на оптимизацията на уебсайтове има три основни дейности, които могат да помогнат на Вашия сайт да получи повече трафик и видимост в резултатите от търсенето на търсачките.

seo фактори

Инфографика за основните SEO фактори

1. Правилен избор на домейн, оптимизация на URL структурата на сайта

2. Оптимизиране на кода на сайта, съдържанието, структурата на сайта, мета таговете и други “on-page” елементи от Вашия сайт така, че да бъдат правилно настроен за търсачките. Създаване на полезно съдържание (като например блог публикации, уебстраници, видеоклипове и инфографики).

3. Привличане на други авторитени уебсайтове, които да линкват към Вашия (т.е. “линкбилдинг“).

Тук ще обсъдим # 2 в детайли.

Защо On-Page оптимизацията е важна?

Има няколко причини, поради които on-page оптимизацията е важна. Нека навлезем дълбоко в причините ЗАЩО …

• Тя повишава цялостната SEO ефективност на Вашия уебсайт. Ако хабите цялата си енергия и бюджет за линк билдинг, но игнорирате on-page SEO, Вие ще получите по-малко стойност за Вашите “SEO левове”.

• On-page оптимизацията Ви помога стабилно да оглавите важни SEO показатели, касаещи потребителския досег със сайта Ви.

Важна част от алгоритмите на търсачките е заемат от показатели, измерващи потребителския досег с уебсайт Ви. Колкото по-доволни са потребителите от предоставения резултат, толкова по-високо в резултатите от търсенето се изкачва той.

• Трафикът Ви е по-целенасочен и релевантен.

Това е една много съществена полза. Ако направите съзнателно решение да обърнете внимание на оn-page SEO оптимизацията си, то Вие ще получите по-целенасочен и стойностен трафик. Ще забележите, че ако игнорирате тази оптимизация, тогава ще получите по-нискокачествен трафик.

• Това е абсолютно “white hat” техника (безопасна).

Ако приемем, че не се опитвате да правите спам с ключови думи, то on-page оптимизацията е най-безопасната форма за оптимизация на търсачки – тя няма да доведе до наказание от търсачките за Вашия сайт.

• Когато сте прилежни по отношение на Вашата on-page оптимизация, в крайна сметка ще получите уебсайт, който е логичен и полезен, както за Вашите клиенти, така и за търсачките. Някои от нещата, които участват в създаването на добра on-page SEO оптимизация включват изрязване на дублиращо се съдържание, опростяване на уебстраници и изграждане на интуитивна сайт архитектура.

Високата степен на полезност е чудесен начин да накарате хората да заобичат Вашия сайт, което от своя страна може да доведе до линкове и споменавания в социалните мрежи.

Ако не искате да експериментирате с on-page оптимизацията и онлайн присъствието на бранда Ви, свършете с нас и ние ще Ви предоставим най-добрата услуга на пазара.

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА