SEO Аутрич – MySEO

SEO Аутрич

Когато дадена търсачка решава как да класира сайтовете според зададената заявка, авторитетът на даден сайт е най-важният фактор. Авторитетът на уебсайта е един вид мярката за количеството и качеството на линковете, които този сайт има от други уебсайтове. Ето защо стратегиите за линк билдинг са толкова важни за SEO.

Сдобиването с линкове чрез самостоятелен контент маркетинг обикновено не е достатъчно, за да се подобри ефективността на Вашия сайт в органичните резултати от търсенето. Необходимо е активно да се сдобивате с нови линкове към сайта си, за да увеличите авторитета му и за да подобрите видимостта му в резултатите от търсенето на Google.

Нещо повече, тези линкове трябва да бъдат поставени в уебсайтове, които сами по себе си висококачествени сайтове и които са свързани смислово с Вашата конкретна индустрия. По този начин линкът добавя най-много SEO стойност.

Най-добрата тактика да създадете нови линкове към сайта си е с линк билдинг аутрич. Аутричът е интерактивен процес, който се състои от следните фази:

1. Проучване за линкове: търсене на уебсайтове, които са свързани с Вашия бизнес (директно или косвено) и анализиране на метриките на техния авторитет, за да установите дали линка от тези сайтове би могъл да е от полза за Вашия сайт.

2. Персонализиран Аутрич: трябва да се свържете със собствениците/модераторите на уебсайта и да им представите Вашата силна идея по най-подходящ начин.

3. Поставяне на линкове: когато аутричът е успешен, можете вече да пристъпите към поставянето на линкове. Обикновено това става под формата на уникална гост статия, написана за уебсайта-партньор. Понякога това може да бъде и различен вид контент колаборация, като например ревю на продукт и т.н.

Този продължителен процес ще генерира нови линкове към Вашия уебсайт и ще подобри авторитета му, което ще Ви помогне да достигнете по-високо класиране в резултатите от търсенето на Google.

Ние, в MySEO, имаме оптимизиран процес за линк билдинг аутрич и можем да придобием линкове и споменавания за Вашия сайт в мащаби по Ваш избор. Свържете се с нас днес за повече информация.

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА