SEO доклади – MySEO

За Важността на Месечните SEO Доклади

Всеки бизнес, който заплаща за професионална SEO помощ, трябва да е в състояние на оцени напредъка на кампанията си. Разбира се, основните резултати могат да бъдат видени и просто като се обърне внимание на променения в трафик и класирането по избраните ключови думи. Но въпреки това, това не е много добър начин за анализ на Вашата оптимизация. Истината е в ежемесечните SEO доклади за прогрес.

• SEO Докладът дава оценка на Силата и Ефективността на Вашата Кампания

С този задълбочен анализ Вие ще можете да разберете какви положителни промени са постигнати по време на целия процес. Всеизвестен факт е, че оптимизацията може да бъде много сложен процес. Можете да не видите много голяма разлика във Вашите SERPs (Search Engine Result Pages), a в много случаи могат да минат седмици или дори месеци, докато се появите на първа страница. Това не означава, че оптимизацията Ви не работи. Това просто означава, че класирането Ви се движи с подходящата скорост. Оптмизацията означава създаване на органични листинги, и както всичко друго органично, това отнема време.

SEO Ви позволява да видите какъв ефект постигат избраните стратегии и кампания зад кулисите. С внимателен мониторинг на всяка стъпка от Вашата оптимизация, Вие ще имате възможност да наблюдавате кое работи, какво се нуждае от подобрение и в кои стъпки се проваляте.

Благодарение на нашите SEO доклади, които ще Ви предоставяме веднъж месечно, Вие и компанията Ви ще можете да подобрите слабите си страни и да изградите по-стабилна стратегия, която да Ви изведе на първа страница в търсачките за по-дълго време.

• По-голямото не винаги означава по-добро

Ние не предлагаме SEO доклади от по 80 страници. Тези доклади влизат в помощ само ако работите сам по цялата кампания. Много по-добре е да поискате сбит и точен доклад, който да Ви подаде информацията по лесен за разбиране начин.

По-големите доклади могат да изглеждат внушително, но наистина няма нужда да се натоварвате с прекалено много информация, която в повечето случаи е повтаряща се и прави нещата много трудни за разбиране. Един превъзходен доклад трябва да бъде семпъл. Така ще можете да научите много дори и с един поглед върху данните и ще можете да си набележите области, които имат нужда от повече внимание.

• Обърнете внимание на ключовите думи

Един от най-важните аспекти, които трябва да бъдат анализирани регулярно, са резултатите с търсените ключови думи и ключови фрази. Ще забележите прогреса от изграждането на онлайн репутацията си, ако правите регулярен преглед на ключовите думи, които ползвате. Това определено си струва да се направи, понеже това са думите, от които реално ще черпите трафик.

В заключение: Не плащайте за обширни доклади, пълни с десетки страници информация, искайте нещата да са кратки и ясно, за да можете да използвате цялата информация в своя полза. Ние можем да ви предоставим точно това, от което се нуждаете. Свържете се нас днес!

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА