SEO Хостинг – MySEO

За ползите от SEO Хостинга

Търсачките не могат да Ви открият НИКЪДЕ?

Ако сте променяли сайта си отново и отново, но все още той не може да бъде индексиран, причината за това МОЖЕ да бъде Вашият уеб хостинг доставчик.

С кой споделяте хостинга си?

Ако IP адресът, асоцииран с Вашия сървър, присъства в черния списък на дадена търсачка за спам дейности, тогава Вашия сайт също може да се очаква да бъде забранен или наказан.

Друга неприятна ситуация може да възникне, ако Вашият сайт се съхранява на сървър, хостващ и други сайтове с неподходящо или незаконно съдържание за възрастни. Макар че никога с нищо не сте нарушили правилата, сайтът Ви може да влезе в черния списък заради “лошите Ви съседи”.

Двата сценария, описани по-горе, се случва най-често, ако ползвате евтин споделен хостинг. За да сте в безопасност, най-добре е да изберете за хостинг доставчик фирма, която предлага SEO хостинг.

Безплатен хостинг?

Сайтове, хоствани от безплатни уеб хостинг доставчици, обикновено не се класират добре в търсачките за конкурентни ключови думи.

24/7 съпорт?

Не забравяйте също, че Вашият уеб хостинг доставчик трябва да бъде наличен 24/7. За да гарантира коректна услуга, той трябва да бъде на разположение постоянно, така че потребителите и търсачките да не са изправени пред празна страница или грешка от тип 404. Търсачките нямат предварително установен график за обхождане на страниците в индекса си, така че Вашият сайт трябва да бъде видим непрекъснато, поддържайки класирането си в търсачките.

Защо SEO хостинг от MySEO?

• Надежност

• По-добро класиране и SEO оптимизация

• Бърза реакция на предоставяните сървъри

• 24/7 връзка с екипа ни

• Бекъп

Можете да извлечете много ползи, ако се доверите на нашите хостинг услуги, дори и ако те са малко по-скъпи. Това е за предпочитане, отколкото да намерите най-финансово изгодната сделка за хост без SEO ползи.

Свържете с нас, за да обсъдим Вашите потребности!

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА