Изберете подходящи цветове за вашия интернет сайт
September 24, 2016
маркетинг елементи
Онлайн Маркетинг – компоненти
March 16, 2017

Интернет сайт за фрийлансъри

Разработихме нов сайт на популярната система за фрийланс позната на повечето потребители решили да изпробват уменията си на интернет пазара. При системите за фрийлансъри, определени потребители регистрирани като Работодатели, възлагат работа на специалисти по информационните технологии известни като Фрийлансъри.

Комуникацията става чрез поставянето на проекти в системата от работодателите, като всички фрийлансъри се борят за спечелването на проекта като представят на работодателите своите ценови условия и портфолио с проекти. От своя страна Работодателите разполагат с лесна система, от която могат да комуникират с изпълнителите и да приемат или отказват техните предложения.

Интернет сайта за фрийлансъри е известна система за работа по целия свят, където от години известни уеб фирми реализират проекти за над милиони долари. Това е доста печаливша формула за успех особено в условията на криза, когато се закриха хиляди работни места и собствениците на уеб студия предпочитат да работят дистанционно с добри и доказани специалисти от цял свят, вместо да наемат хора на щат и да натоварват своите бюджети за персонал.

Последният наш проект за фрийлансъри предлага всичко това, като позволява и на българския уеб пазар да се възползва от фрийланс труда, като създаде полезни контакти между интернет специалисти и работодатели, за да се възползваме и ние от пълните ресурси на мрежата.

seo
seo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now ButtonOбаждане