Онлайн Маркетинг – компоненти – MySEO

Онлайн Маркетинг – компоненти

Интернет сайт за фрийлансъри
September 24, 2016
SEO Оптимизация: Подробно Ръководство За Начинаещи
May 25, 2017

Онлайн Маркетинг – компоненти

За какво ни е нужен този онлайн маркетинг? Отговорът е „Нужен ни е, защото никой няма да ни намери без да се направи нещо в полза на продукта, който искаме да продаваме“
Основните компоненти в онлайн маркетинга:

Огледайте се. Вече всеки браузър се отваря с търсачка (Google, Bing и др.). Дори да знаем къде е съдържанието, което искаме да намерим – ние ползваме търсачка. Защото е по лесно и по бързо. Първата част от маркетинга е платената реклама: във вид на резултат на челните места в търсенето. Не струва много, но допринася много ефективно.

Когато търсиме нещо в търсачките и дори да получиме резултати с некачесвено съдържание ние ще проверим поне в първите 2-3 резултата. Статистиките на големите компании подтвърждават това. Поради тази причина е препоръчително е да оптимизираме сайтът на продукта. Tака нареченото SEO ( Search Engine Optimization).

Както знаете в социалните мрежи (Facebook, Twitter и др.) има милиони потребители от всички възрастови групи. Запомнете те са голяма част от нашите клиенти. Това означава, че трябва да ги държим в течение със случващото се с нашият продукт.

Вече почти не се ползват хартиени носители на информация и всеки ползва електронна поща в която получава почти всякаква информация ( промоции, разговори, отчети, дори вече и фактури ). С e-mail маркетинга вие ставате забелижим в неочакваните моменти.

Хората обичат смешни клипове примерно с котки или скечове, също така гледът своите сериали или слушат музика на любимия си изпълнител. Ние можем да се възползваме от този фактор примерно с Видео Маркетинг в YouTube, Vimeo, DailyMotion или VBOX7.

Трябва да създадем един добър имидж, който да доказва доброто качество на търговец. Имиджът се постига с партньорство, което доказва нашата коректност спрямо всички. Това може да се постигне с партньорски връзки между сайтове или партньорство при промоции, които могат да принесът голям ръст на продажбите.

Изпратете запитване и ще ви се изготви индивидуална оферта за бърз и качествен онлайн маркетинг.

Call Now ButtonПозвънете
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Попълнете контактната форма по-долу:

    X
    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА